Home  » Punesime  » Te tjera

Zgara Korcare kerkon te punesoje

Postuar Oct 29, 2015 | Vizita: 765 | Referenca Nu: #10082
Zona:   Tirane
Lloji i postimit:   Kërkoj

Zgara Korcare kerkon te punesoje Motorrist
Paga e kenaqshme Me eksperience pune.
Adresa: Parku i autobuzave rr Kavajes.

Mob: 0666069760

Map
Informacionet për kontakt
Jepi përgjigje postimit

Ju lutem shkruani tekstin e treguar në imazhin në kutinë më poshtë.
Shkronjat mund të jenë nga a deri në h me germa te vogla
dhe numrat nga 1 deri në 9.


 

punsime

€0.00
Laborator nuritsu QSS-2611SM

Laborator nuritsu...

Tirane
€0.00

Tirane ofroj vend...

Tirane
€0.00

Tirane kerkoj vend...

Tirane
€0.00