SHITET AP TE MAGJESTIKU.PLAZH DURRES.

Postuar Sep 09, 2015 | Vizita: 921 | Referenca Nu: #10576
Zona:   Durres

KATI 2.... 2+1 45MIJ EURO.ME HIPOTEK.

Map
Informacionet për kontakt
Emri: EVA
Adresa: LGJ4 DURRES
Numri i telefonit: 0694292754
Jepi përgjigje postimit

Ju lutem shkruani tekstin e treguar në imazhin në kutinë më poshtë.
Shkronjat mund të jenë nga a deri në h me germa te vogla
dhe numrat nga 1 deri në 9.