shitet motorr

Postuar Oct 17, 2015 | Vizita: 570 | Referenca Nu: #10663
Zona:   USA
Lloji i postimit:   Ofroj

Shitet motorr kavasaki 2012 vetem 600 km , 150 cc. Vetem per 1000 dollar, kontakto Luigj Luca 1517 718 - 4979

Map
Informacionet për kontakt
Emri: reklama
Adresa: 123albania
Numri i telefonit: 123albania
Jepi përgjigje postimit

Ju lutem shkruani tekstin e treguar në imazhin në kutinë më poshtë.
Shkronjat mund të jenë nga a deri në h me germa te vogla
dhe numrat nga 1 deri në 9.


 

Tirane, shes...

Tirane
€0.00
Shkoder, shes Motociklete Bianchi 500 cc viti 1931-1935 .:

Shkoder, shes...

Shkoder
€4,400.00
shes Scooter MALAGUTI Madison Viti 2002, 1.300 Eur

shes Scooter...

Tirane
€0.00
Scooter Yamaha Majesty, Viti 2002

Scooter Yamaha...

Durres
€1,300.00