Home  » Automjete  » Te tjera

Makina bujqësore

Postuar Oct 30, 2015 | Vizita: 970 | Referenca Nu: #10996
Zona:   Tirane
Lloji i postimit:   Ofroj

MZT OPREMA ZA VOZILA AD Skopje (Macedonia) - prodhimi i fletë burimet për kamionë, autobusë, rimorkio, dhe e lë rezervë, dhe pjesë këmbimi për makineri bujqësore (plugje 3, 5, 7, 9 braz, Regent, Vogel and Noot, Kuhn, Pietro Moro, IMT...dhe pjesë këmbimi për to: por, thika, etj.).....


MZT OPREMA ZA VOZILA AD Skopje (Macedonia) - production of leaf springs for trucks, buses, trailers, and spare leaves, and spare parts for agricultural machinery (plows 3, 5, 7, 9, Regent, Vogel and Noot, Kuhn, Pietro Moro, IMT...as well as spare parts for the same: motherboards, knives, etc.).

http://www.youtube.com/watch?v=14qBRYoO9k4 < br>http://www.youtube.com/watch?v=XkXVfSmnaSo&feature=plcp < br>

MZT OPREMA ZA VOZILA AD Skopje
Тel.+389 2 2549 830 | Fax.+389 2 2549 837
Ul. Pero Nakov 130 | 1000 Skopje | Macedonia
e-mail: mztoprema@gmail.com
www.youtube.com/user/mztopremazavozi la

Map
Informacionet për kontakt
Emri: senada
Adresa: shqiperia
Jepi përgjigje postimit

Ju lutem shkruani tekstin e treguar në imazhin në kutinë më poshtë.
Shkronjat mund të jenë nga a deri në h me germa te vogla
dhe numrat nga 1 deri në 9.


 

shitet zetor

Tirane
€0.00
Tirane,NJE SUPER OFERTE NGA -YAMAHA MARINE CROATIA -YAMAHA S-310 Viti 2013, 1.400 Euro .:

Tirane,NJE SUPER...

Tirane
€1,400.00