This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Stafi

Stafi 123albania.com 

 

A.Popaj

Administrator - Alfred Popaj

E-mail:  123albania@gmail.com


Kerkohen partnere dhe investor per bashkepunim me biznesin 123Albania.com per me shume informacione ju lutem na kontaktoni ne email 123albania@gmail.com Vetem oferta serioze diskutohen. Faleminderit. 123 Albania.

 

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Stafi 123albania.com nuk mban asnje pergjegjesi ndaj reklamave te publikuara ne kete website. Te gjitha te drejtat e postimeve u perkasin autoreve dhe publikuesve.

Per te shtuar apo levizur nje reklame ju lutem identifikohuni dhe nga paneli i antarit mund te shtoni ose levizni nje reklame. Ne qofte se keni harruar fjalekalimin apo nuk jeni te regjistruar ne 123albania  dhe doni te levizni nje reklame ju lutem kontaktoni ne email 123albania@gmail.com  duke paraqitur nje nga keto: linkun e reklames, numrin e references, titullin e reklames. 

 

Go to top