Dance Studio – kurse kercimi per te gjitha moshat dhe llojet e kercimeve

Postuar Feb 19, 2015 | Vizita: 3492 | Referenca Nu: #11510
Zona:   Tirane
Lloji i postimit:   Ofroj

Ofrojme kurse kercimi ne Dance Studio per te gjitha moshat dhe llojet e kercimeve si: latine, popullore, zumba aerobi, valse etj.
Gjithashtu pergatisim: femije per konkursin e shkolles se baletit; pergatitje ciftesh per ceremoni martesore (pagesa e ndryshme)
Nje studio argetuese per cdo moshe. Shpenzojini oret e lira duke u argetuar me ne, duke harxhuar kalori dhe tonifikuar trupin!!!
Adresa: Rruga Sulejman Pitarka, tek 21 Dhjetori, pallati i ri pas Tirana Bank
Kontakt: 0696834110 / 0695808004

Map
Informacionet për kontakt
Emri: emanuela
Adresa: shqiperia
Jepi përgjigje postimit

Ju lutem shkruani tekstin e treguar në imazhin në kutinë më poshtë.
Shkronjat mund të jenë nga a deri në h me germa te vogla
dhe numrat nga 1 deri në 9.