Mesimi i Anglishtes per femije 4-9 vjeç – pa gramatike

Postuar Nov 16, 2015 | Vizita: 605 | Referenca Nu: #11823

€189.00

Zona:   Tirane
Lloji i postimit:   Ofroj

Dëshironi që fëmija juaj të flasë anglisht si të ishte gjuha e nënës?
GrapeSEED është një program i mesimit të gjuhës angleze për fëmijët 4 – 9 vjeç, mjaft i suksesshëm në SHBA, Azinë lindore dhe prej shtatorit 2012, edhe në Shqipëri.
Rezultatet që prindërit do të shohin:
• Fëmijët e mësojnë anglishten si gjuhën e nënës!
• Janë të aftë të komunikojnë lirisht e në mënyrë të natyrshme!
• Mendojnë Anglisht, Flasin Anglisht!
• Ndërton besimin në vetvete tek fëmijët që në moshë të vogël!
• Krijon udhëheqësit e ardhshëm!
Kohëzgjatja dhe informacione te tjera
• Një nivel përbëhet nga 30 seanca.
• Numri i fëmijëve: 8-15 fëmijë për klasë, të cilët ndahen sipas moshave).

Paketa e materialeve të nxënësit përmban:
Libër me këngë, poezi dhe vjersha Fjalor për librat me tregime 5 Libra tregimesh, 1,2,3,4,CD me këngë dhe tregime DVD me këngë dhe tregime.
Lincoln Albania është institucioni i parë i licensuar në Evropë për këtë program!
Kurset fillojnë me 30 JANAR. Regjistrimet kanë filluar!
Kontakt: 24 00 260

Map
Informacionet për kontakt
Emri: esmeralda
Adresa: shqiperia
Jepi përgjigje postimit

Ju lutem shkruani tekstin e treguar në imazhin në kutinë më poshtë.
Shkronjat mund të jenë nga a deri në h me germa te vogla
dhe numrat nga 1 deri në 9.