Home  » Punesime  » Te tjera

Ofrohen 50 vende të lira pune në Tiranë!

Postuar Nov 01, 2015 | Vizita: 773 | Referenca Nu: #11943
Zona:   Tirane
Lloji i postimit:   Ofroj

Agjencia e Punësimit “WORK EVERYDAY” ju njofton për një mundësi të re dhe shumë të mirë punësimi!
Ofrohen 50 vende të lira pune nga një Kompani partnere e agjencisë sonë me qendër në Itali dhe me zyra përfaqësimi në disa qytete të Shqipërisë.
Qyteti i Punëdhënësit: Tiranë
Statusi juridik i kompanisë: Sha (shoqëri aksionere)
Pozicioni i punës: “Life Planer” (Agjent Marketingu)
Aplikantja duhet të plotësojë këto kritere:
1) Të ketë mbaruar studimet e larta ose të jetë në ndjekje të tyre,
2) Të jetë e komunikueshme.
3) Të jetë e paraqitshme.
Përbën favor: Eksperienca e punës, njohja e gjuhëve të huaja, sidomos ajo Italiane, njohja e termave bazë të marketingut, njohja e programeve bazë të kompjuterit. Kushte të mira pune dhe pagë e kënaqshme,por dhe bonuse shumë të mira në varësi të rezultateve. Rezultatet dhe performanca juaj bën të mundur rritjen në detyrë si dhe rritjen e pagës suaj!
Kliko në linkun e mëposhtëm që të aplikosh duke plotësuar formularin. http://www.zgroup.al/workeveryday/cv-online/
Shënim: (Aplikantët do të pranohen veç nëpërmjet aplikimit online)
Sugjeroja shoqërisë këtë mundësi punësimi!
_____________________________________________ _____ _________________________
Adresa: Qendra e Biznesit “Karl Topia” kati i dytë, (pranë rrethrrotullimit të Zogut të Zi), Tiranë-Shqipëri. Web:www.zgroup.al www.workeveryday.al , facebook/apwe.al
Telefon: 00355445349987, Cel: 00355697227770, sms 00355682030707

Map
Informacionet për kontakt
Emri: edison
Adresa: shkoder albania
Jepi përgjigje postimit

Ju lutem shkruani tekstin e treguar në imazhin në kutinë më poshtë.
Shkronjat mund të jenë nga a deri në h me germa te vogla
dhe numrat nga 1 deri në 9.


 

ofroj vend pune...

Tirane
€0.00

pune interneti

€0.00
KANADA KÊRKON PUNÊTOR, LEHTÊSON PROCEDURAT E MIGRIMIT

KANADA KÊRKON...

Jashte Europes
€2,587.00