“Vitrina”

Postuar Oct 23, 2015 | Vizita: 304 | Referenca Nu: #13857
Zona:   Tirane
Lloji i postimit:   Ofroj

Kurse profesionale:
• Mekanik
• Elektroauto
• Xhenerik
• Autoservis

Adresa 1: Tiranë, Bulevardi Dëshmorët e Kombit pas Kryesisë së Kuvendit. Adresa 2: Kampusi Universitar “Vitrina” pranë “City Park”. Tel: +355 42 42 09 90, Sms: +355 68 20 67 991, Cel: + 355 68 20 61 561, e-mail: info@vitrina.al

Map
Informacionet për kontakt
Emri: xhuli
Jepi përgjigje postimit

Ju lutem shkruani tekstin e treguar në imazhin në kutinë më poshtë.
Shkronjat mund të jenë nga a deri në h me germa te vogla
dhe numrat nga 1 deri në 9.


 

Frigorifer banak...

Tirane
€0.00

Shitet apartament...

Pogradec
€32,000.00
shes Casio Pathfinder PAG40-5V 100 Euro

shes Casio...

Tirane