Durres, shes kolltuqe per lokal (bar) 100 Euro kompleti .:

Postuar Jul 13, 2015 | Vizita: 910 | Referenca Nu: #16039

€100.00

Zona:   Durres
Lloji i postimit:   Ofroj

Durres, shes kolltuqe per lokal (bar) 100 Euro kompleti
Per arsye rinovimi te lokalit disponoj 17 komplete kolltuqesh. Nje vit te perdorura. Cilesi shume e mire, dizenjo m

Map
Informacionet për kontakt
Emri: Juventini
Adresa: Shkodera, Albania.
Numri i telefonit: 0666666468
Jepi përgjigje postimit

Ju lutem shkruani tekstin e treguar në imazhin në kutinë më poshtë.
Shkronjat mund të jenë nga a deri në h me germa te vogla
dhe numrat nga 1 deri në 9.