Refine Search

Fsheh Hartën
Fotot ·  Listë

OKAZION! Per vetem 2500!

Tirane
Postuar Jun 09, 2016 tek Mobileri

OKAZION! Shes tavolina call center- i , kompjuter, karrige , thuajse te pa perdorura. Cmim i leverdishem! Te interesuarit te kontaktojne ne nr: 0696813457

Shpërndaj  Shto në favoritë  Detajet   Kontakt

OKAZION! Per vetem 2500!

Tirane
Postuar Jun 08, 2016 tek Mobileri

OKAZION! Shes tavolina call center- i , kompjuter, karrige , thuajse te pa perdorura. Cmim i leverdishem! Te interesuarit te kontaktojne ne nr: 0696813457

Shpërndaj  Shto në favoritë  Detajet   Kontakt

OKAZION! Shes tavolina call center- i , kompjuter, karrige , thuajse te pa perdorura.

Tirane
Postuar Jun 04, 2016 tek Mobileri

OKAZION! Shes tavolina call center- i , kompjuter, karrige , thuajse te pa perdorura. Cmim i leverdishem! Te interesuarit te kontaktojne ne nr: 0696813457

Shpërndaj  Shto në favoritë  Detajet   Kontakt

OCCASIONE! Vendo postazioni call center, Pc, Sedie come nuove.

Tirane
Postuar Jun 01, 2016 tek Mobileri

OCCASIONE! Vendo postazioni call center, Pc, Sedie come nuove. Ottimo prezzo! Gli interessati posso chiamare su questo nr: 0696813457.

Shpërndaj  Shto në favoritë  Detajet   Kontakt

OKAZION! Shes tavolina call center- i , kompjuter, karrige , thuajse te pa perdorura

Tirane
Postuar May 27, 2016 tek Mobileri

OKAZION! Shes tavolina call center- i , kompjuter, karrige , thuajse te pa perdorura. Cmim i leverdishem! Te interesuarit te kontaktojne ne nr: 0696813457

Shpërndaj  Shto në favoritë  Detajet   Kontakt

OCCASIONE! Vendo postazioni call center, Pc, Sedie come nuove.

Tirane
Postuar May 26, 2016 tek Mobileri

OCCASIONE! Vendo postazioni call center, Pc, Sedie come nuove. Ottimo prezzo! Gli interessati posso chiamare su questo nr: 0696813457.

Shpërndaj  Shto në favoritë  Detajet   Kontakt

OKAZION! Shes tavolina call center- i , kompjuter, karrige , thuajse te pa perdorura.

Tirane
Postuar May 24, 2016 tek Mobileri

OKAZION! Shes tavolina call center- i , kompjuter, karrige , thuajse te pa perdorura. Cmim i leverdishem! Te interesuarit te kontaktojne ne nr: 0696813457

Shpërndaj  Shto në favoritë  Detajet   Kontakt

OKAZION! Shes tavolina call center- i , kompjuter, karrige , thuajse te pa perdorura.

Tirane
Postuar May 24, 2016 tek Mobileri

OKAZION! Shes tavolina call center- i , kompjuter, karrige , thuajse te pa perdorura. Cmim i leverdishem! Te interesuarit te kontaktojne ne nr: 0696813457

Shpërndaj  Shto në favoritë  Detajet   Kontakt

OCCASIONE!

Tirane
Postuar May 21, 2016 tek Mobileri

OCCASIONE! Vendo postazioni call center, Pc, Sedie come nuove. Ottimo prezzo! Gli interessati posso chiamare su questo nr: 0696813457.

Shpërndaj  Shto në favoritë  Detajet   Kontakt

OKAZION!

Tirane
Postuar May 21, 2016 tek Mobileri

OKAZION! Shes tavolina call center- i , kompjuter, karrige , thuajse te pa perdorura. Cmim i leverdishem! Te interesuarit te kontaktojne ne nr: 0696813457

Shpërndaj  Shto në favoritë  Detajet   Kontakt

Tirane, Bëjmë mobilime të shtëpive, zyrave

€0.00  | Tirane
Postuar Dec 29, 2012 tek Mobileri

Bëjmë mobilje moderne per shtëpi (dhoma gjumi, dhoma për fëmijë, soxhorno, kuzhina etj). Ende nuk kemi hapur nje biznes per ekspozimin e mobiljeve por mund te na...

Shpërndaj  Shto në favoritë  Detajet   Kontakt

Tavoline

€0.00  | Tirane
Postuar Dec 24, 2012 tek Mobileri

Tavoline per sallon, shume e bukur dhe e re, e pagervishtur fare. Permasat jane 138 cm e gjate 80 cm e gjere dhe 40 cm e larte.

Shpërndaj  Shto në favoritë  Detajet   Kontakt

lubiana lucido

Tirane
Postuar Dec 24, 2012 tek Mobileri

Kjo guzhin eshte mark italiane nga CUCINE LUBE. Kjo guzhin eshte montuar ne piken tone te shitjes, nese jeni te interesuar do ta keni ne shtepine tuaj brenda javes. Elektrodomestiket jane INDESIT...

Shpërndaj  Shto në favoritë  Detajet   Kontakt

dhome gjumi per femije prodhim italian

€0.00  | Tirane
Postuar Oct 28, 2012 tek Mobileri

Kjo dhome femijesh eshte e montuar ne piken tone te shitjes. Ne kete çmim nuk jane te perfshire dysheket dhe mbulesa. Ne kete çmim jane te perfshire trasporti dhe montimi ne nje...

Shpërndaj  Shto në favoritë  Detajet   Kontakt

shitet banak figoriferit

€0.00  | Tirane
Postuar Jun 22, 2012 tek Mobileri

shitet banak figoriferi, per bulmetore, 3m, ne gjendje pune. Cmimi 70.000 leke 0672787259

Shpërndaj  Shto në favoritë  Detajet   Kontakt

8 Tavolina 32 karrige ne shitje

€0.00  | Tirane
Postuar Jun 22, 2012 tek Mobileri

8  Tavolina 32 karrige, ne shitje. 20.000 leke  kompleti. 0695218100

Shpërndaj  Shto në favoritë  Detajet   Kontakt

Shiten rafte supermarketi

€0.00  | Tirane
Postuar Jun 19, 2012 tek Mobileri

Shiten rafte supermarketi material italian. Ne gjendje shume te mire. 18.000 leke. 0695479207

Shpërndaj  Shto në favoritë  Detajet   Kontakt

Shiten tavolina

€0.00  | Tirane
Postuar Jun 19, 2012 tek Mobileri

Shiten tavolina per qender internet. 10 tavolina. Cmimi 35.000 leke. 0666674014

Shpërndaj  Shto në favoritë  Detajet   Kontakt

Rafte ne shitje tirane

€0.00  | Tirane
Postuar Jun 19, 2012 tek Mobileri

Shiten rafte supermarketi Italiane me 5 kate, shiten per mbyllje aktiviteti. 20.000 leke/ml tel 0686275888

Shpërndaj  Shto në favoritë  Detajet   Kontakt

shiteten tavolina druri

€0.00  | Tirane
Postuar Jan 22, 2012 tek Mobileri

Tavolina druri 7 komplete me 4 karrike. 35.000 leke.  Kontakt: 0684388414

Shpërndaj  Shto në favoritë  Detajet   Kontakt


Lajmërohu me email për:

Kërko Blerje & Shitje : Mobileri Kategori, Zona "Tirane"

Merr email për çdo postim që do të shfaqet këtu.
Dërgo email alert    tek