"Shitet truall ne Prishtinen e Re "

Postuar Nov 15, 2015 | Vizita: 230 | Referenca Nu: #18517
Zona:   Kosove
Lloji i postimit:   Ofroj

Shitet trualli prej 3ari e 64m ne Prishtina e Re, 50 afer fshatit Amerikan me leje per ndertim sipas planit urbanistik per vila ne kete lagje. Trualli eshte perballe sportistit te njohur Adriatik Currit, me infrastrukture, rryma,kanalizimi,uji eshte vetem 300m larg Ministrise se Drejtesise ne perfundim e siper. Ari kushton 21 000 euro. Gjendet afer kesaj kulle te gurit. Te gjitha dokumentet gati per bartjen e pasurise te bleresi.
Tel : 0674474230
Email: 123albania.info@gmail.com

Map
Informacionet për kontakt
Emri: menaxher marketing
Adresa: Albania
Jepi përgjigje postimit

Ju lutem shkruani tekstin e treguar në imazhin në kutinë më poshtë.
Shkronjat mund të jenë nga a deri në h me germa te vogla
dhe numrat nga 1 deri në 9.


 

ΤΟΚ NË SHITJE-GJIROKASTRË

ΤΟΚ NË...

Gjirokaster

toke ne shitje

Lushnje
€20,000.00