Blej gjenerator per pjese kembimi

Postuar Jan 16, 2012 | Vizita: 898 | Referenca Nu: #8676

€0.00

Zona:   Tirane
Lloji i postimit:   Offering

Blej gjenerator per pjese kembimi, te gjitha fuqive dhe transformator, stabilizator. kontakt 0682122664

Informacionet për kontakt
Emri: aleks nikaj
Jepi përgjigje postimit

Ju lutem shkruani tekstin e treguar në imazhin në kutinë më poshtë.
Shkronjat mund të jenë nga a deri në h me germa te vogla
dhe numrat nga 1 deri në 9.


 

SHESË MAKINA AKULLORE MARKA “CARPIGIANI”

SHESË MAKINA...

Shqiperi

Tirane shes dhome...

Tirane
€0.00

Shiten paisjet e...

Tirane
€0.00
Shiteten telefona shtepie

Shiteten telefona...

Tirane
€0.00