shes, bilardo ne shitje

Postuar Oct 30, 2015 | Vizita: 4754 | Referenca Nu: #9845

€450.00

Zona:   Tirane
Lloji i postimit:   Ofroj

Shes bilardo e re e pa perdoruar. Kemi 10 cope per te shitur. Ne qofte se doni me shume se nje mund te shiten me cmim me te mire. Kontaktoni per me shume informacione

Map
Informacionet për kontakt
Emri juaj: Akl
Jepi përgjigje postimit

Ju lutem shkruani tekstin e treguar në imazhin në kutinë më poshtë.
Shkronjat mund të jenë nga a deri në h me germa te vogla
dhe numrat nga 1 deri në 9.


 

air hockey

Ballsh
€0.00
Ofroj Zbllokim iPhone, 15 Euro

Ofroj Zbllokim...

Tirane
€2,097.00