This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Shkoder

Sun Real estate ofron me qira një apartament 1+1 të ndodhur në Rus . Apartamenti ka siperfaqe 80 m² dhe ndodhet në kat...

Postuar Jun 15, 2019  tek Apartamente me qera
€200.00
Shkoder

Sun Real estate ofron për shitje një ambient biznesi të ndodhur në rrugën “Marin Biçikemi”, Sarreq. Ambienti ka sipërf...

Postuar Jun 15, 2019  tek Dyqan ne shitje
€185,000.00
Shkoder

Sun Real estate ofron për shitje një apartament 2+1 të ndodhur në rrugën “Edith Durham”, pranë Traditës. Apartamenti k...

Postuar Jun 15, 2019  tek Apartamente ne shitje
€78,195.00
Shkoder

Sun Real estate ofron në shitje një shtëpi private me sipërfaqe 74 m², ku 62 m² është ndërtim shtëpia ndërsa 12 m² ësht...

Postuar Jun 15, 2019  tek Shtepia ne shitje
€37,000.00
Shkoder

Sun Real estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur në rrugën “Qemal Draçini”. Ambienti ka sipërfaqe prej 300...

Postuar Jun 15, 2019  tek Te ndryshme
€2,000.00
Shkoder

Sun Real estate ofron për shitje një dyqan të ndodhur tek ish-shtëpia e Pionerit, Sarreq. Dyqani ka sipërfaqe 35 m² dh...

Postuar Jun 15, 2019  tek Dyqan ne shitje
€52,500.00
Shkoder

Sun Real estate ofron për shitje një apartament 3+1 të ndodhur në rrugën “Kardinal Mikel Koliqi”. Apartamenti ka një s...

Postuar Jun 15, 2019  tek Apartamente ne shitje
€80,000.00
Shkoder

Sun Real estate ofron per shitje nje dyqan/ambient biznesi me adrese tek Rreth-rrotullimi ne Dobrac, rruga Hysen Lacej....

Postuar Jun 15, 2019  tek Te ndryshme
€185,000.00
Shkoder

Sun Real estate ofron për shitje një apartament 2+1 në Sarreq. Apartamenti ka sipërfaqe 70 m² dhe ndodhet në katin e p...

Postuar Jun 15, 2019  tek Apartamente ne shitje
€45,000.00
Shkoder

Sun Real estate ofron në shitje një apartament 3+1 me sipërfaqe 115 m² të ndodhur tek rrugica e Koplikëve, Perash. Hyr...

Postuar Jun 15, 2019  tek Apartamente ne shitje
€55,000.00
Shkoder

Sun Real estate ofron me qira një shtëpi private 2+1 me vendndodhje në rrugën “Pashko Gjeçi”, lagjja “3 heronjtë” dhe m...

Postuar Jun 15, 2019  tek Shtepia me qera
€350.00
Shkoder

Sun Real estate ofron për shite një apartament 2+1 të ndodhur në Sarreq. Apartamenti ka sipërfaqe 90 m² dhe ndodhet në...

Postuar Jun 15, 2019  tek Apartamente ne shitje
€60,000.00
Shkoder

Sun Real estate ofron me qira një apartament 2+1 të ndodhur në Sarreq. Apartamenti ka sipërfaqe 90 m² dhe ndodhet në k...

Postuar Jun 15, 2019  tek Apartamente me qera
€165.00
Durres

Sun Real estate ofron për shitje një apartament 1+1 të ndodhur tek Pista “Kosova”, në Durrës. Apartamenti ka sipërfaqe...

Postuar Jun 15, 2019  tek Apartamente ne shitje
€42,000.00
Shkoder

Sun Real estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur në Velipojë. Ambienti ndodhet ne vijën e parë tek pallate...

Postuar Jun 15, 2019  tek Dyqan me qera
€3,000.00
Shkoder

Sun Real estate ofron për shitje një dyqan në katin e II të një pallati të ndërtuar vitet e fundit me adresë: rruga “Ma...

Postuar Jun 15, 2019  tek Dyqan ne shitje
€40,000.00
Shkoder

Sun Real estate ofron për shitje një apartament 1+1 të pozicionuar në katin e VI të banimit në një pallat me adresë: Kr...

Postuar Jun 07, 2019  tek Apartamente ne shitje
€57,200.00
Shkoder

Sun Real estate ofron me qira një dyqan të ndodhur në rrugën “Edith Durham”, pranë ADISA. Dyqani ka sipërfaqe 26 m² dh...

Postuar Jun 07, 2019  tek Dyqan me qera
€160.00
Shkoder

Sun Real estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur pranë Trumës, rruga “Jeronim de Rada”. Ambienti ka sipërf...

Postuar Jun 07, 2019  tek Dyqan me qera
€900.00
Shkoder

Sun Real estate ofron për shitje një shtëpi private me sipërfaqe 102 m² në një truall prej 375 m². Shtëpia ndodhet në P...

Postuar Jun 06, 2019  tek Shtepia ne shitje
€110,000.00
Go to top