This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 të ndodhur në Rus. Apartamenti ka sipërfaqe 71 m² dhe ndodhet në katin e pestë. Përbëhet

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€32,800.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 1+1 të ndodhur në rrugën “Vaso Kadia”. Apartamenti ka sipërfaqe 104 m² dhe ndodhet në katin e gjashtë...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente me qera
€200.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 të ndodhur pranë Bexhistenit. Apartamenti ka sipërfaqe 120 m² dhe ndodhet ne katin e III banim. ...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente me qera
€250.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 me adresë: rruga “Kolë Heqimi”, përballë Spitalit. Apartamenti ka një sipërfaqe 67 m² dhe ndod...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€36,100.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 në Velipojë. Ka një sipërfaqe prej 63 m² dhe ndodhet në katin e III të banimit. Përbëhet

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€47,500.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 1+1 të ndodhur në Parrucë. Apartamenti ka sipërfaqe prej 66 m²dhe ndodhet në katin e pestë (V). Përbëh...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente me qera
€163.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 të ndodhur pranë Bexhistenit. Apartamenti ka sipërfaqe 120 m² dhe ndodhet ne katin e III banim. ...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente me qera
€250.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 me adresë Ura Dervishbeg. Apartamenti ka sipërfaqe 59 m² dhe ndodhet në katin e shtatë banim. ...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€40,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 me sipërfaqe 106m² në katin e nëntë me adresë: sheshi “Demokracia” (ish-5 Heronjtë), rruga “Qem...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€68,600.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 1+1 të ndodhur në Rus . Apartamenti ka sipërfaqe 58 m² dhe ndodhet në katine katërt (IV). Përbëhet <...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente me qera
€125.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 pranë Enotekës, G'juhadol. Apartamenti ka sipërfaqe 74.6 m² dhe ndodhet në katin e parë. Zona...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€60,355.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 të ndodhur pas Rektoratit. Apartamenti ka sipërfaqe 108 m² dhe ndodhet në katin e tretë. Përbëhe...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente me qera
€250.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament të ndodhur në Xhabiej. Apartamenti ka sipërfaqe 110 m² dhe ndodhet në katin e dytë. Përbëhet

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€61,080.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 1+1 të ndodhur në Parrucë. Apartamenti ka sipërfaqe prej 66 m²dhe ndodhet në katin e pestë (V). Përb...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente me qera
€165.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 në katin e V të një pallati me adresë në Dërgut, te kullat Italiane. Apartamenti ka një sipërfa...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€40,720.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një ambient biznesi/dyqan në katin përdhe në Parrucë, në rrugën “Arkitekt Sinani” (te Dekori). Ka një sipërfaqe pr...

Postuar Oct 16, 2019  tek Dyqan ne shitje
€60,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një biznes (restorant) të ndodhur në një ndër zonat më të kërkuara dhe më të bukura të qytetit të Shkodrës, në Shi...

Postuar Oct 16, 2019  tek Te ndryshme
€33,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 pranë Enotekës, G'juhadol. Apartamenti ka sipërfaqe 111 m² dhe ndodhet në katin e tretë. Zona...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€84,925.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur në katin 0, tek Godina e Re tek Dhoma e Tregtisë. Ambienti gëzon një sipërfaqe prej 3...

Postuar Oct 16, 2019  tek Dyqan me qera
€245.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një ambient biznesi/dyqan në katin përdhe në Parrucë, në rrugën “Arkitekt Sinani” (te Dekori). Ka një sipërfaqe pr...

Postuar Oct 16, 2019  tek Dyqan ne shitje
€60,000.00
Go to top