This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një biznes (restorant) të ndodhur në një ndër zonat më të kërkuara dhe më të bukura të qytetit të Shkodrës, në Shi...

Postuar Oct 16, 2019  tek Te ndryshme
€33,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 pranë Enotekës, G'juhadol. Apartamenti ka sipërfaqe 111 m² dhe ndodhet në katin e tretë. Zona...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€84,925.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur në katin 0, tek Godina e Re tek Dhoma e Tregtisë. Ambienti gëzon një sipërfaqe prej 3...

Postuar Oct 16, 2019  tek Dyqan me qera
€245.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një ambient biznesi/dyqan në katin përdhe në Parrucë, në rrugën “Arkitekt Sinani” (te Dekori). Ka një sipërfaqe pr...

Postuar Oct 16, 2019  tek Dyqan ne shitje
€60,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një dyqan në kat të parë në rrugën “Isuf Sokoli”, në Zdrale. Dyqani është i shtruar dhe ka vetratë xhami, duke e ...

Postuar Oct 16, 2019  tek Dyqan ne shitje
€128,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur në Velipojë. Ambienti ndodhet ne vijën e parë tek pallatet Fishta. Ka sipërfaqe 65 m...

Postuar Oct 16, 2019  tek Dyqan me qera
€3,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 1+1 të ndodhur në Rus. Apartamenti ka sipërfaqe 55 m² dhe ndodhet në katin e tretë. Përbëhet

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente me qera
€125.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 në katin e V të banimit në Sarreq dhe me sipërfaqe totale prej 104 m². Apartamenti ka në përbë...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€83,200.00
Durres

Sun Real Estate ofron për shitje 14 apartamente të ndodhura tek Shkëmbi i Kavajës në Durrës. Apartamentet janë 2+1 kanë sipërfaqe 87 m² dhe përbëh...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€390.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 të ndodhur në Xhabiej, pranë rrugës kryesore. Apartamenti ka sipërfaqe 58.5 m² dhe ndodhet në ...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€45,120.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 pranë Enotekës, G'juhadol. Apartamenti ka sipërfaqe 111 m² dhe ndodhet në katin e tretë. Zona...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€74,925.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 të ndodhur në Xhabiej, pranë rrugës kryesore. Apartamenti ka sipërfaqe 58.5 m² dhe ndodhet në ...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€41,100.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private të ndodhur në Dërgut. Prona ka sipërfaqe totale 230 m² nga ku 100 ...

Postuar Oct 16, 2019  tek Shtepia ne shitje
€80,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private 2-katëshe, me një sipërfaqe totale prej 205 m² dhe vendndodhje në rrugën “Ludovik Saraçi”, pas ...

Postuar Oct 16, 2019  tek Shtepia ne shitje
€65,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 në Velipojë. Ka një sipërfaqe prej 67 m² dhe ndodhet në katin e III të ndërtesës. Apartamenti ...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€50,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 pranë Enotekës, G'juhadol. Apartamenti ka sipërfaqe 74.6 m² dhe ndodhet në katin e parë. Zona...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€60,355.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron në shitje një apartament 3+1 me sipërfaqe 115 m² të ndodhur tek rrugica e Koplikëve, Perash. Hyrja ndodhet në katin e parë t...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€55,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 1+1 të ndodhur në Rus. Apartamenti ka sipërfaqe 55 m² dhe ndodhet në katin e tretë. Përbëhet

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente me qera
€125.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 të ndodhur në rrugën "Bujar Bishanaku'. Apartamenti ka sipërfaqe 104 m² dhe ndodhet në katin e...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€73,600.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 në Velipojë. Apartamenti ka një sipërfaqe prej 282 m² dhe zë të gjithë katin e pestë të pallat...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€140,000.00
Go to top