This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Shkoder

Sun real Estate ofron për shitje një tokë me një sipërfaqe prej 1800 m², pas Zmijanëve, në periferi të qytetit të Shkod...

Postuar Aug 31, 2019  tek Toke ne shitje
€22,250.00
Shkoder

Sun real Estate ofron me qira një apartament 2+1 me sipërfaqe 80 m² tek ish-5 Heronjtë. Apartamenti ndodhet në katin e...

Postuar Aug 31, 2019  tek Apartamente me qera
€205.00
Shkoder

Sun real Estate ofron me qira një apartament të ndodhur në qendër të qytetit. Apartamenti gëzon sipërfaqe 60 m² dhe nd...

Postuar Aug 31, 2019  tek Apartamente me qera
Shkoder

Sun real Estate ofron me qira një objekt 3-katësh, me sipërfaqe 145 m² të ndodhur në Pedonalen e qytetit të Shkodrës, p...

Postuar Aug 31, 2019  tek Shtepia me qera
€1,500.00
Shkoder

Sun real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 të ndodhur në katin e tretë të banimit në Sarreq, te Shtëpia e Pion...

Postuar Aug 31, 2019  tek Apartamente ne shitje
€64,000.00
Shkoder

Sun real Estate ofron me qira një apartament 2+1 me sipërfaqe 87 m² të ndodhur në katin e katërt të banimit. Apartamen...

Postuar Aug 31, 2019  tek Apartamente me qera
€200.00
Shkoder

Sun real Estate ofron me qira një vile tri-katëshe me sipërfaqe 260 m² të ndodhur tek shkolla Teknologjike “Hamdi Busha...

Postuar Aug 31, 2019  tek Shtepia me qera
€495.00
Shkoder

Sun real Estate ofron me qira një dyqan të ndodhur tek "isa Boletini". Dyqani ka sipërfaqe 50 m² dhe ndodhet buzë rrug...

Postuar Aug 31, 2019  tek Dyqan me qera
€205.00
Shkoder

Sun real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 me sipërfaqe 118 m² pranë teatrit “Migjeni” në një pallat në kat të...

Postuar Aug 31, 2019  tek Apartamente ne shitje
€75,520.00
Shkoder

Sun real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 të ndodhur në rrugën “Lëvizja e Postrribës”, tek rotondoja e Polici...

Postuar Aug 31, 2019  tek Apartamente ne shitje
€70,000.00
Shkoder

Sun real Estate ofron me qira një apartament 2+1 të ndodhur në Rus. Apartamenti ka sipërfaqe 80 m² dhe ndodhet në kati...

Postuar Aug 31, 2019  tek Apartamente me qera
€165.00
Shkoder

Sun real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 në shitje me sipërfaqe 80 m² në katin e parë të banimit. Apartamen...

Postuar Aug 31, 2019  tek Apartamente ne shitje
€52,000.00
Shkoder

Sun real Estate ofron me qira një apartament 1+1 të ndodhur në Parrucë. Apartamenti ka sipërfaqe prej 66 m²dhe ndodhet...

Postuar Aug 31, 2019  tek Apartamente me qera
€165.00
Shkoder

Sun real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 pranë Enotekës, G'juhadol. Apartamenti ka sipërfaqe 74.6 m² dhe nd...

Postuar Aug 31, 2019  tek Apartamente ne shitje
€50,355.00
Shkoder

Sun real Estate ofron për shitje një ambient biznesi të ndodhur në rrugën “Marin Biçikemi”, Sarreq. Ambienti ka sipërf...

Postuar Aug 31, 2019  tek Dyqan ne shitje
€185,000.00
Shkoder

Sun real Estate ofron për shitje një vilë 2-katëshe me një sipërfaqe 430 m² (nga kjo 320 m² janë oborr, ndërsa banimi 2...

Postuar Aug 31, 2019  tek Shtepia ne shitje
€190,000.00
Shkoder

Sun real Estate ofron për shitje një truall të ndodhur në Perash, tek Isa Boletini. Ka një sipërfaqe prej 177.7 m², në...

Postuar Aug 31, 2019  tek Shtepia ne shitje
€56,250.00
Shkoder

Sun real Estate ofron për shitje një ambient biznesi të ndodhur në Xhabiej. Ambienti ka një sipërfaqe 44 m² dhe ndodhe...

Postuar Aug 31, 2019  tek Dyqan ne shitje
€70,000.00
Shkoder

Sun real Estate ofron për shitje një apartament 3+1 të ndodhur në rrugën “Nuri Bushati”, te Dollari. Apartamenti ka si...

Postuar Aug 31, 2019  tek Apartamente ne shitje
€105,000.00
Shkoder

Sun real Estate ofron për shitje një shtëpi private 2+1 me adresë: tek Ura e Thive. Prona ka një sipërfaqe totale prej...

Postuar Aug 31, 2019  tek Shtepia ne shitje
€130,000.00
Go to top